Sensor Sverige Select vann Morningstar Fund Awards 2018

Sensor Sverige Select blev utsedd till bästa blandfond vid dagens Morningstar Fund Awards!

Motiveringen lyder:

”En äkta aktivt förvaltad blandfond som varit bäst i kategorin fyra av de sex senaste åren. Inriktningen på ett litet antal svenska aktier har varit så framgångsrik att det kompenserar att Sensor Sverige Select haft högre risktagande.”

Läs mer här.


Månadsbrev september 2024

04 oktober 2024

September månadsbrev är här! Stockholmsbörsen steg med 1,3 % under månaden trots en tuff start, där kurserna föll sju av de första åtta handelsdagarna. Hittills i år har börsen stigit med 15,2. Med viss försiktighet går vi in i oktober och en höst som bland annat präglas av det amerikanska presidentvalet, Q3-rapporterna och räntebesked från centralbanker runt om i världen.

Nya fondbestämmelser Sensor Sverige Select och Sensor Räntefond

10 september 2024

Vi vill informera att den 13 september 2024 träder nya fondbestämmelser i kraft avseende fonderna, Sensor Sverige Select och Sensor Räntefond. Ny informationsbroschyr och annan relevant dokumentation kommer den publiceras samma dag som de nya fondbestämmelserna träder i kraft.

Månadsbrev augusti 2024

04 september 2024

Augustis månadsbrev är här! En månad som startade i dramatik och djupa börsfall i Japan, men som repade sig allteftersom månaden gick. I månadsbrevet gräver vi lite djupare i ett av våra portföljbolag, Synsam. Vi går även igenom vilka transaktioner som skett i fonderna och hur vi ser på marknaden. Trevlig läsning.

Åk till toppen