Philip Karlberg utsedd till ny VD för Sensor Fonder AB

Philip Karlberg utsedd till ny VD för Sensor Fonder AB

På bolagets styrelsemöte den 16 maj 2023 beslutade Sensor Fonder AB att utse Philip Karlberg som ny VD för bolaget. Philip Karlberg har sedan den 1 oktober 2022 varit Chief Operating Officer och Hållbarhetsansvarig på bolaget.Sedan tidigare har Philip erfarenhet inom Primrose-koncernen, där han har arbetat sedan 2017. Under sin tid på Primrose-koncernen har han varit involverad i olika roller, inklusive Sales och Exekvering hos Strivo samt varit operativt delansvarig för fonden Hamiltonian Global Credit Opportunity Fund (HGCO) när den var aktiv. Utöver det har Philip också haft rollen som Hållbarhetsansvarig på Strivo.

Den tidigare VD:n för bolaget, Stefan Olofsson, kommer att överlämna ansvaret för att kunna fokusera på förvaltningen av de tre fonderna inom fondbolaget, tillsammans med Ulf Öster och Stefan Ahlfeldt.

I samband med utnämningen vill företaget tacka Stefan Olofsson för hans goda insatser under de framgångsrika åren han har varit VD. Samtidigt önskas Philip Karlberg lycka till i hans nya roll som VD för Sensor Fonder AB.

 


Åk till toppen